Pasta z wędzoną makrelą na krakersach

  • 4 Porcje | 20 min.

Składniki

1 Sztuka Makrela wędzona
3 Łyżki Majonez Dekoracyjny WINIARY
4 Sztuki Jajko ugotowane na twardo
6 Sztuki Ogórek kiszony
1 Sztuka Cebula czerwona
1 Trochę Koperek
1 Trochę Sól i pieprz do smaku
8 Sztuki Ulubione krakersy

Sposób przygotowania

  1. 1

    Makrelę obierz ze skóry i ości. Rozdrobnij przy pomocy widelca i umieść w misce.

  2. 2

    Ogórki kiszone pokrój w drobną kostkę. Jajka pokrój w kostkę. Czerwoną cebulę drobno posiekaj.

  3. 3

    Wszystko wymieszaj z makrelą w misce.

  4. 4

    Dodaj posiekany koperek oraz majonez. Dopraw solą i pieprzem i dokładnie wymieszaj.

  5. 5

    Podawaj na słonych krakersach lub wytrawnych ciastkach.