Bajgiel z wędzonym łososiem

  • 4 Porcji | 16 min

Bajgiel z wędzonym łososiem

i warzywami to prosta w przygotowaniu i efektowna przekąska na każdą porę dnia. Chrupiące surowe warzywa doskonale komponują się z wędzonym łososiem i Majonezem Dekoracyjnym WINIARY, a bogaty i świeży smak tej kanapki sprawia, że bajgle z łososiem chciałoby się jeść… na okrągło.

Składniki

4 Sztuki Bajgiel
1 Trochę Majonez Dekoracyjny Winiary
200 Gramy Łosoś wędzony
1 Sztuka Ogórek zielony
1 Pęczek Szczypiorek
1 Trochę Kiełki rzodkwi
1 Trochę Koperek

Sposób przygotowania

  1. 1
    Bajgle przekrawaj na równe połówki. Posmaruj każdą z części Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
  2. 2
    Na dolnych połówkach bajgli układaj plastry wędzonego łososia i plastry świeżego, zielonego ogórka.
  3. 3
    Posyp posiekanym szczypiorkiem i kiełkami, np. rzodkiewki.
  4. 4
    Składaj kanapki w całość i delektuj się ich niezwykłym, świeżym smakiem.