Bajgiel z wędzonym łososiem

- 4 Porcji | 16 min
Bajgiel z wędzonym łososiem
i warzywami to prosta w przygotowaniu i efektowna przekąska na każdą porę dnia. Chrupiące surowe warzywa doskonale komponują się z wędzonym łososiem i Majonezem Dekoracyjnym WINIARY, a bogaty i świeży smak tej kanapki sprawia, że bajgle z łososiem chciałoby się jeść… na okrągło.Składniki
4
Sztuki
Bajgiel
1
Trochę
Majonez Dekoracyjny Winiary
200
Gram
Łosoś wędzony
1
Sztuka
Ogórek zielony
1
Pęczek
Szczypiorek
1
Trochę
Kiełki rzodkwi
1
Trochę
Koperek
Sposób przygotowania
-
1
Bajgle przekrawaj na równe połówki. Posmaruj każdą z części Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
-
2
Na dolnych połówkach bajgli układaj plastry wędzonego łososia i plastry świeżego, zielonego ogórka.
-
3
Posyp posiekanym szczypiorkiem i kiełkami, np. rzodkiewki.
-
4
Składaj kanapki w całość i delektuj się ich niezwykłym, świeżym smakiem.
