Szparagi w boczku

- 4 Porcji | 29 min
Szparagi w boczku
to duet tak idealny, jak szynka parmeńska z melonem. Słodkawy smak szparagów z grilla świetnie komponuje się ze słonością boczku. Spróbuj!Składniki
400
Gram
Szparagi
8
plastry
Boczek chudy
1
opakowanie
Ser brie
2
Łyżki
Majonez Dekoracyjny Winiary
1
Łyżka
Jogurt naturalny
3
Ząbki
Czosnek
1
Trochę
Sól
1
Trochę
Pieprz
Sposób przygotowania
-
1
Ser pokrój na 8 słupków.
-
2
W plastry boczku zawijaj po dwa szparagi i po jednym słupku sera.
-
3
Piecz na rozgrzanym grillu na złoty kolor.
-
4
Wymieszaj Majonez Dekoracyjny WINIARY z jogurtem.
-
5
Dodaj drobno posiekany czosnek, pieprz i sól do smaku.
-
6
Wymieszaj.
