Sałatka z czerwoną fasolą i kukurydzą

- 6 Porcji | 30 min
Oto pożywna i kolorowa
sałatka z czerwoną fasolą i kukurydzą
, którą przygotujesz w 15 minut! Wystarczy kilka prostych składników i Majonez Dekoracyjny WINIARY, żeby wyczarować coś pysznego dla każdego. Tę uniwersalną sałatkę możesz podawać jako przystawkę, na kolację, a nawet spakować na drugie śniadanie do pracy.Składniki
200
Gram
Szynka Konserwowa
150
Gram
Ser edamski
100
Gram
Por (biała część)
1
Puszka
Kukurydza
170
Gram
Fasola biała konserwowa
3
Łyżki
Pietruszka
3
Łyżki
Majonez Dekoracyjny Winiary
1
Szczypta
Sól
1
Szczypta
Pieprz
Sposób przygotowania
-
1
Szynkę, ser i pora pokrój w cienkie słupki.
-
2
Fasolę i kukurydzę odsącz z zalewy.
-
3
Por przelej wrzątkiem, odsącz i ostudź.
-
4
Połącz wszystkie składniki z Majonezem. Dopraw solą i pieprzem. Podawaj jako przystawkę.
