Wielkanocne koreczki z jajek przepiórczych

- 10 porcji | 15 min.
Wielkanocne koreczki z jajek przepiórczych to wygodna przekąska, która doskonale sprawdzi się także na wielkanocnym stole! Przygotowane z jajek przepiórczych z majonezem, łososiem i chrzanem, lub suszonymi pomidorami i awokado będą wykwintnym kąskiem, na który skusi się każdy! Przekonaj się!
Składniki
10 Sztuki Jajka przepiórcze ugotowane
1 paczka Ulubione kiełki
3 Sztuki Suszone pomidory lub plaster wędzonego łososia
1/4 Sztuka Awokado lub 1 łyżeczka chrzanu
3 Sztuki Korniszon
2 Łyżki Majonez Dekoracyjny WINIARY
Sposób przygotowania
-
1
Jajka przekrój na pół, przełóż odrobiną majonezu, kiełkami i kawałkiem suszonego pomidora z awokado lub kawałkiem wędzonego łososia z chrzanem.
Opcjonalnie możesz dodać plasterek korniszona. -
2
Na końcu – przebijaj jajka wykałaczką, by uformować koreczki.
