Bajgiel z wędzonym łososiem
- 4 porcje | 16 min.
Bajgiel z wędzonym łososiem
i warzywami to prosta w przygotowaniu i efektowna przekąska na każdą porę dnia. Chrupiące surowe warzywa doskonale komponują się z wędzonym łososiem i Majonezem Dekoracyjnym WINIARY, a bogaty i świeży smak tej kanapki sprawia, że bajgle z łososiem chciałoby się jeść… na okrągło.Składniki
4 Sztuki Bajgiel
1 Trochę Majonez Dekoracyjny Winiary
200 Gram Łosoś wędzony
1 Sztuka Ogórek zielony
1 Pęczek Szczypiorek
1 Trochę Kiełki rzodkwi
1 Trochę Koperek
Sposób przygotowania
-
1
Bajgle przekrawaj na równe połówki. Posmaruj każdą z części Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.
-
2
Na dolnych połówkach bajgli układaj plastry wędzonego łososia i plastry świeżego, zielonego ogórka.
-
3
Posyp posiekanym szczypiorkiem i kiełkami, np. rzodkiewki.
-
4
Składaj kanapki w całość i delektuj się ich niezwykłym, świeżym smakiem.