Kanapka z szynką z indyka
![3. Kanapka z szynką z indyka 3. Kanapka z szynką z indyka](/sites/default/files/srh_recipes/9a5b19ac19ac5ea4f8cf81a13192a51e.jpg)
- 2 Porcje | 17 min.
Składniki
3 Łyżki Majonez Dekoracyjny WINIARY
4 plastry Pieczywo jasne z ziarnami
4 plastry Szynka z indyka
1/2 Sztuka Gruszki
1 Pęczek Szpinak baby
1 opakowanie Ser brie
2 Łyżeczki Żurawina w słoiku
Sposób przygotowania
-
1
Ser pokrój w plastry. Gruszkę pokrój w cienkie plastry.
-
2
Pieczywo posmaruj majonezem Winiary.
-
3
Na dwóch kromkach pieczywa ułóż kilka listków szpinaku. Na wierzchu połóż plasterki szynki oraz sera. Całość uzupełnij odrobiną żurawiny ze słoika oraz gruszką.
-
4
Kanapki przykryj pozostałymi kromkami pieczywa posmarowanymi majonezem.
![](/themes/custom/majonez_dekoracyjny_bootstrap4/images/winiary_majonez.jpg)