Klasyczna sałatka jarzynowa

- 4 Porcje | 21 min.
Składniki
500 Gram Sałatka jarzynowa
1 Trochę Majonez Dekoracyjny WINIARY
2 plastry Łosoś wędzony
1/2 Sztuka Ogórek zielony
1 Trochę Kiełki
Sposób przygotowania
-
1
Przygotuj sałatkę jarzynową według ulubionego przepisu.
-
2
Podziel ją na pojedyncze porcje, rozkładając do miseczek.
-
3
Ogórka, bez obierania, pokrój wzdłuż w cienkie plastry.
-
4
Z ćwiartki jabłka ze skórką wytnij gwiazdo nasienne i również pokrój ją w cienkie plasterki.
-
5
Plastry wędzonego łososia pokrój w paski o szerokości 2-3 cm.
-
6
Każdą porcję sałatki udekoruj różnorodnie przygotowanymi dodatkami. Plastry ogórka i paski łososia zwiń w ruloniki. Z plastrów jabłka układaj wachlarzyki. Łyżeczką nakładaj niewielkie porcje Majonezu Dekoracyjnego WINIARY. Wierzch posyp ulubionymi kiełkami.
