Pasta z tuńczyka na chrupkach chlebowych
![2. Pasta z białej fasoli na chrupkach chlebowych 2. Pasta z białej fasoli na chrupkach chlebowych](/sites/default/files/srh_recipes/2bd8116eafedd1358f59292f1cd95f50.jpg)
- 4 Porcje | 15 min.
Składniki
1 Puszka Tuńczyk w puszce
2 Łyżki Majonez Dekoracyjny WINIARY
4 Sztuki Jajko ugotowane na twardo
1 Sztuka Awokado
1/2 Pęczek Szczypiorek
1 Trochę Sól i pieprz do smaku
10 Gram Chrupki chlebowe lub krakersy
Sposób przygotowania
-
1
Tuńczyka odcedź dokładnie z zalewy.
-
2
Awokado obierz i pokrój na mniejsze kawałki.
-
3
Jajka pokrój na ćwiartki.
-
4
Tak przygotowane składniki umieść w naczyniu do miksowania. Dodaj majonez i zmiksuj na gładką pastę.
-
5
Na końcu dodaj sól oraz pieprz i drobno posiekany szczypiorek.
-
6
Podawaj na ulubionych chrupkach chlebowych lub krakersach.
![](/themes/custom/majonez_dekoracyjny_bootstrap4/images/winiary_majonez.jpg)