Pasta z tuńczyka na chrupkach chlebowych

  • 4 Porcje | 15 min.

Składniki

1 Puszka Tuńczyk w puszce
2 Łyżki Majonez Dekoracyjny WINIARY
4 Sztuki Jajko ugotowane na twardo
1 Sztuka Awokado
1/2 Pęczek Szczypiorek
1 Trochę Sól i pieprz do smaku
10 Gram Chrupki chlebowe lub krakersy

Sposób przygotowania

  1. 1

    Tuńczyka odcedź dokładnie z zalewy.

  2. 2

    Awokado obierz i pokrój na mniejsze kawałki.

  3. 3

    Jajka pokrój na ćwiartki.

  4. 4

    Tak przygotowane składniki umieść w naczyniu do miksowania. Dodaj majonez i zmiksuj na gładką pastę.

  5. 5

    Na końcu dodaj sól oraz pieprz i drobno posiekany szczypiorek.

  6. 6

    Podawaj na ulubionych chrupkach chlebowych lub krakersach.