Pasta z wędzoną makrelą na krakersach
- 4 Porcje | 20 min.
Składniki
1 Sztuka Makrela wędzona
3 Łyżki Majonez Dekoracyjny WINIARY
4 Sztuki Jajko ugotowane na twardo
6 Sztuki Ogórek kiszony
1 Sztuka Cebula czerwona
1 Trochę Koperek
1 Trochę Sól i pieprz do smaku
8 Sztuki Ulubione krakersy
Sposób przygotowania
-
1
Makrelę obierz ze skóry i ości. Rozdrobnij przy pomocy widelca i umieść w misce.
-
2
Ogórki kiszone pokrój w drobną kostkę. Jajka pokrój w kostkę. Czerwoną cebulę drobno posiekaj.
-
3
Wszystko wymieszaj z makrelą w misce.
-
4
Dodaj posiekany koperek oraz majonez. Dopraw solą i pieprzem i dokładnie wymieszaj.
-
5
Podawaj na słonych krakersach lub wytrawnych ciastkach.